Boka online

I stillhet och ro, med aktiviteter och utflyktsmål nära till hands, hittar du Grövelsjöfjällen och Storsätra Fjällhotell. Hotellet slog upp portarna 1939 och blev då Dalarnas första fjällhotell. Upplev omgivningarna nära norska gränsen med dess storslagna vyer och njut i avskildheten som de tre kringliggande nationalparkerna bjuder på. Här får du ro att samla kraft och alla möjligheter till en bra start på en fullspäckad dag i fjällen. Genom att boka online får du snabbt en överblick över paketerbjudanden, lediga rum och fullbokade dagar. Det är enkelt att boka vistelsen i Grövelsjöfjällen hos oss och du betalar tryggt med kreditkort. Din bokningsbekräftelse skickas alltid via e-post.

Boka Grövelsjöfjällen och njut av stillheten

Oavsett om du planerar att boka Grövelsjöfjällen för vandring, skidåkning, fiske eller bara vill trivas i stillheten hittar du ett rum som passar dina behov hos Storsätra Fjällhotell. Välj att boka ett av de populära paketen med helpension för högsta komfort. Då ingår frukostbuffé, lunchpaket eller sopplunch samt trerättersmiddag. Om du har med dig termos får du självklart ta med dig varm dryck ut på fjället, vilket är extra bra för dig som ska fjällvandra. Kompletta paket med vandring på Grövelsjöfjällen bokas med fördel via oss.

Om du inte känner dig bekväm med att boka online är du självklart välkommen att höra av dig till oss per telefon 0253–231 50, eller mejla oss på info@storsatra.se, så hjälper vi dig att hitta det bästa boendet för din fjällresa och boka din vistelse i Grövelsjöfjällen.