Relaxavdelning med utsikt över Grövelsjön

När vårt klassiska fjällhotell öppnade i slutet av 1930-talet var bekvämligheterna få. Vatten hämtades från pumpen och den som behövde fräscha upp sig fick slänga sig i Grövlans kalla vatten. Visst låter det härligt på sitt sätt, men att vandra i fjällen, fiska och åka skidor tar på krafterna. Vintertid blir det dessutom riktigt kallt. Därför har vi på Storsätra Fjällhotell tagit fasta på möjligheten till ordentlig avkoppling för våra gäster. Efter en lång dag fylld av naturupplevelser och frisk fjälluft kan du ta det lugnt och sakta ner i vår relaxavdelning vid Grövelsjön.

Relax, bastu och badtunna

Skäm bort dig i hotellets heta bastu vid Grövlan och låt trötta muskler återhämta sig i badtunnan efter en aktiv dag. Bastu och badtunna vid Grövlan har med åren blivit ett vinnande koncept för fjällälskare från hela Sverige. Oavsett om du besöker Grövelsjön vintertid eller sommartid kan du spendera tid i vår härliga relaxavdelning. Grövelsjöns friska vatten lockar till ett dopp – kanske den perfekta starten på ditt avkopplande besök.
Som gäst på hotellet har du alltid tillgång till vår relax. Grövelsjön och dess omgivningar lockar till såväl aktivitet som avkoppling. Att avsluta dagen med en stund i relaxavdelningen och följa upp det med en härlig middag i restaurangen blir en fin avrundning. Slå dig till sist ner i en skön fåtölj i loungen, kanske med en värmande dryck i handen. Med den sprakande brasan som bakgrundsljud vecklas morgondagens planer snart ut sig.