Möten i lugn och ro

På Storsätra Fjällhotell satsar vi på en mysig ombonad miljö med avkoppling och arbetsro. En stressfri omgivning för både sinne och själ. Lugnet och den friska luften gör det enkelt att varva ner, återställa stressade hjärnor och utarbetade kroppar.

Ert boende är som standard alltid med helpension så det är knappast någon som behöver gå hungrig. Vi serverar en varierad vildmarkinspirerad kost med fräscha råvaror. Skulle ni ha specifika önskemål angående frukost, lunch eller middag för just er konferens i fjällen, så hjälper vi gärna till att skräddarsy en meny till alla deltagares tillfredsställelse.

Vad aktiviteter beträffar bistår vi er gärna med att sätta ihop ett passande schema, allt beroende av gruppens storlek, ledig tid, årstid och förväntad väderlek i åtanke. I Dalarna finns det inget dåligt väder – bara alltför tunna, kalla och vildmarksolämpliga kläder. Packa väl.

Med en hemtrevlig atmosfär och Sveriges sydligaste fjällvärld utanför dörren är möjligheten stor att en konferens i Storsätra leder till ett starkare teamarbete, föder nya idéer och blir ert bästa möte någonsin.

Konferensavdelning

I vår konferensavdelning, lämpligt belägen i huvudbyggnaden, finns det plats för cirka 20 sittande gäster. Salen är utrustad med ljudanläggning, bredband och storbilds-tv, allt till ert förfogande. Övriga önskemål kan anordnas vid överenskommelse. Kontakta oss här så berättar vi mer.

Lägg nästa konferens i Dalarna. Välkomna till Storsätra Fjällhotel!