Näring för kropp och själ

På Storsätra Fjällhotell är det lätt att koppla av från vardagen. Du bor med helpension och själva hjärtat av hotellet är vår härliga restaurang. Varje måltid lagas med omtanke, omsorg och en stor portion kärlek såklart. Vi är KRAV-certifierade och bra råvaror är en självklarhet. På menyn står ofta vilt och fisk från nära håll, med en blandning av klassiska svenska rätter och internationella inslag. Till middagen rekommenderar vi gärna något från vår välsorterade vinkällare. Efter måltiden smälter du maten och dagens intryck med kaffe och avec, om så önskas, i vår trevliga lounge.

Om vintern sprakar brasan och gör den ombonade miljön ännu mysigare. Sjunk ner i en fåtölj och avrunda kvällen med en god bok. Under sommarmånaderna kan man avnjuta sin fika på vår veranda, med utsikt över Grövlan som rinner förbi. Vare sig du är övernattande gäst eller matsugen besökare med vägarna förbi är du välkommen in på lunch, eftermiddagsfika eller middag. Storsätra Fjällhotells restaurang och lounge är ett ställe att umgås och trivas på.

Våra menyer

Varje dag serveras en varierad lunch i Storsätra Fjällhotells restaurang. På kvällen erbjuder vi värdshusmiddag enligt veckomeny, samt blandad kompott från à la carte-menyn. Då tillgängligheten varierar beroende på antalet hotellgäster rekommenderar vi att boka bord, gärna dagen före.

Ring oss på 0253-231 50

Våra säsongsbetonade menyer går att finna nedan, klicka på länken för att se vad kockarna lagar till dig just den här veckan.

Värdshusmiddag 4 januari – 18 april 2021